Välkommen till en kreativ lekstuga

Swartling föddes ur idéen, vem fan vill höra radioreklam? Den tesen lever vidare och har genom åren resulterat i mängder av utmärkelser med allt från månadens radio till Guldägg och hyllade radioprogram på Sveriges Radio och några av landets mest populära podcasts. Ja, det handlar kort och gott om att våga väcka känslor.

När allt begav sig skrev och regisserade vi radioreklam, oavkortat. Men tiden har sin gång. Vi behövde ett röstarkiv, och nu 20 år senare, så är det utan överdrifter ett av Sveriges mest omfattande. Här finns över 4000 röstprover med dialekter och språk. Hela idéen med arkivet är att vi vill ha koll på vem som kan göra vad, och skulle vi sakna den vi söker så letar vi rätt på den!

Vi är ljudkreatörer, och ägnar dagarna åt att göra radioreklam, producera podcast, musik och ljuddesign till film. Ja, och givetvis ge ljud till allt som kan få ljud.

Swartling är en del  i ett nätverk med andra ljudstudios runt om i världen och via olika länksystem hjälper vi varandra med internationella röstinspelningar.

Vi är ambitiösa, tycker inte om att fuska, tar gärna en extra tagning och ger oss först när vi är nöjda. Det handlar om att njuta och för oss är det viktigt eftersom vi jobbar med det vi älskar.

Slå en signal, så leker vi!

John 

John F Swartling
+46708-654 540
john [a] swartling.se