Nu lanserar vi Swartlings Röster!

I vårt röstarkiv, Swartlings Röster, har vi samlat över 4000 röstprover. Där kan du lyssna på skådespelare med alla slags kön, åldrar och karaktärer som ger prov på mängder av dialekter, språk och tonalitet. 

Vilken personlighet är ditt varumärke eller berätta för oss vilken karaktär du söker? Vill du göra det enkelt för dig, så ringer du eller skickar ett mejl, så skickar vi kostnadsfritt över röstprover, 08-51 51 02 51. Sök själv direkt i Swartlings Röster.

Rösten gör manuset och vårt röstarkiv fick sin början för 20 år sedan. Då ville vi få bra koll på vilka skådespelare som passade bäst till de radiomanus vi skrev och regisserade. Med tiden växte arkivet och är nu omfattande! Idag letar vi röster till allt från reklam till information. Enkelt uttryckt, till alla de medier och miljöer som har ljud.

Vi ingår i ett internationellt nätverk med studios över hela världen, och via länksystem gör vi live inspelningar med röster som finns någon helt annanstans i världen. Med samma teknik kan även kunder som inte kan närvara i studion följa inspelningen.

Swartlings Röster är vår röstagentur och med en uppgift, att hitta rätt röst och skulle vi sakna den, så letar vi rätt på den!

Hör röstprover med skådespelarna som dubbade John i vår film
Använd pilarna till höger om spelaren.